• Altid 30 dages åbent køb og gratis retur
  • Hurtige leveringer fra vores lager
  • Every day is... Red!

Privatlivspolitik

1. Oplysninger om håndtering af persondata:

Sam Dodds værner om din personlige integritet og stræber altid efter at beskytte dine personoplysninger på bedst mulige måde. Det er vores målsætning at følge alle til enhver tid gældende love og regler for persondatabeskyttelse. Denne privatlivspolitik hjælper dig bl.a. med at forstå, hvilken slags information Sam Dodds indsamler, og hvordan den bruges. Ved at indgå en aftale i forbindelse med køb eller afgivne oplysninger til nyhedsbrev, giver du samtykke til behandling af dine personlige oplysninger i henhold til nedenstående.


2. Ansvar for dine persondata

377 Sport AB (”Sam Dodds”/”vi”), SE556684-146501, Stensätravägen 9A, 127 39 Skärholmen er persondata-ansvarlig for de personoplysninger, som indhentes og behandles af Sam Dodds.
Hvis du afleverer oplysninger til nogle af vores samarbejdspartnere (fx ved at du klikker på et link til en af vores samarbejdspartnere, som er offentliggjort på vores hjemmeside), har vores samarbejdspartner ansvaret for dine personlige oplysninger.


3. Hvilke persondata behandler vi?

Vi behandler de personlige oplysninger, som du giver eller har givet os, eller som vi har indsamlet på hjemmesiden gennem cookies. De persondata, som Sam Dodds behandler, er dit fulde navn, køn, alder, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, personnummer, betalingsoplysninger, købs- og anvendelseshistorik, IP-adresse, billeder og anden emnerelateret information (fx information, som du afgiver ved kontakt med vores kundeservice).


4. Hvorfor behandler Sam Dodds dine personlige oplysninger?

Når du har givet personlige oplysninger til os på Sam Dodds, bruger vi disse oplysninger til de formål og understøttet af den lovhjemmel, som angives nedenfor:


a) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne håndtere bestilling og administration af dit køb
.
Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den købsaftale, vi har indgået med dig, udgør den lovlige grund til behandlingen og er nødvendig, for at vi skal kunne opfylde vores aftaleretlige forpligtelser og fuldføre denne aftale over for dig, fx for at vi skal kunne levere din bestilling og modtage betaling.



b) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne administrere dit medlemskab i Sam Dodds og for sikker og korrekt håndtering af personoplysninger relateret til dit Sam Dodds medlemskab
Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den aftale, som vi har indgået med dig (dvs. vores forpligtelser inden for Sam Dodds kundeklubaftale), udgør den lovlige grund til at håndtere din aftale om medlemskab. Behandlingen er nødvendig for, at vi skal kunne opfylde vores aftaleretlige forpligtelser over for dig, fx oprette og administrere din konto på ”Mine sider” og administrere dine medlemsfordele.

c) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne håndtere kundeservice-sager
 Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Det er Sam Dodds berettigede interesse, der er den lovlige grund, og behandlingen er nødvendig for at kunne hjælpe dig ved spørgsmål om produkter eller klager vedrørende vores produkter og kan også omfatte opfølgende spørgsmål og spørgeskemaundersøgelser om, hvorvidt du synes, at produkter og ydelser har fungeret for dig som kunde hos Sam Dodds. Hvis dit spørgsmål omhandler en reklamation, kommer vi til at behandle dine oplysninger for at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til gældende forbrugerlovgivning, og vi kommer til at behandle dine oplysninger på baggrund af den lovlige grund, som er baseret på vores købsaftale med dig.



d) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne sende generel markedsføring og personlig direkte markedsføring via e-mail, sms, post eller sociale medier
Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den aftale, som vi har indgået med dig (dvs. vores forpligtelser inden for Sam Dodds kundeklubs medlemsvilkår), er den lovlige grund til behandling af personoplysningerne. Behandlingen er nødvendig, for at vi skal kunne opfylde vores aftaleretlige forpligtelser over for dig, fx give dig tilbud om produkter eller ydelser, som vi tror, du kan være interesseret i. Hvis du er kunde hos Sam Dodds, men ikke er medlem af Sam Dodds kundeklub, kommer Sam Dodds til at behandle dine personoplysninger for at sende markedsføring baseret på vores berettigede interesse i at kunne markedsføre Sam Dodds produkter og ydelser.



e) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne gennemføre din deltagelse i konkurrencer og events.
 Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den lovlige grund er vores berettigede interesse i, at vi skal have mulighed for at administrere eller følge op på konkurrencer og events, fx bekræftelse af tilmeldinger eller spørgsmål eller information om vindere.



f) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne lave opdateringer og forbedringer af ydelser og produkter samt den tekniske funktionalitet i vores datasystem.

Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den lovlige grund er vores berettigede interesse i at kunne lave opdateringer af den teknik, som gør det muligt for dit at kunne besøge vores hjemmeside, bruge vores mobilapplikationer eller handle i vores webshop, eller for at kunne forstå, hvordan du som kunde oplever vores produkter og derigennem forbedre eksisterende og udvikle nye produkter og ydelser.



g) 
Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne forhindre misbrug af vores ydelser
.
Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Det er vores berettigede interesse at tilbyde sikre ydelser, som kan forhindre forsøg på uberettiget adgang eller ulovlig anvendelser af vores ydelser.



h)
 Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne registrere de personer, som meddeler, at de ikke vil have uadresseret markedsføring fra Sam Dodds og ikke er registrerede som Sam Dodds kunder
.
Vores lovhjemmel til dette formål er:
Berettiget interesse på et enkelt individs anmodning i, at dette individ ikke skal modtage markedsføringsmateriale.



i)
 Formålet med anvendelsen af dine oplysninger:


For at kunne gennemføre virksomhedens forpligtelser i henhold til loven, så som med hensyn til produktsikkerhed, myndighedsbeslutninger eller regnskabskrav eller i henhold til skatteretlige love.
Vores lovhjemmel til dette formål er:
 Den lovlige grund til at kunne gennemføre vores retlige forpligtelser i henhold til loven.


5. Sådan anvender Sam Dodds oplysninger om dig

Når du bestiller eller køber et produkt eller en ydelse af os hos Sam Dodds, når du er registreret medlem af Sam Dodds kundeklub, kommer vi til at bruge din købs- og ordrehistorik samt brugerhistorik (fx hvordan du klikker eller søger på vores hjemmeside) for at få indblik i og kunne forstå, hvilke produkter eller ydelser, du er interesseret i, og om der findes andre lignende produkter eller ydelser, som vi tror, du vil synes om. Baseret på disse oplysninger kommer Sam Dodds til at give dig information om nyheder i vores sortiment, men også om tidløse klassikere, som du endnu ikke har fundet. Vi kommer også til at kunne sende dig specielle medlemsfordele baseret på dine interesser og præferencer og andre lignende meddelelser. Disse oplysninger er nødvendige, for at vi skal kunne give dig som medlem yderligere tilbud ud over det, vi tilbyder andre kunder.
Hvis du ikke vil have, at vi bruger din kundehistorik til at sende tilbud og andre medlemsfordele til dig, har du altid ret til at afmelde dig fra sådanne meddelelser. Hvis du ikke vil have, at vi bruger din kundehistorik overhovedet (fx når vi udvikler eller forbedrer vores produkter og ydelser eller forbedrer den tekniske funktionalitet), har du altid ret til at opsige dit medlemskab af Sam Dodds kundeklub.

6. Når vi kan komme til at dele dine oplysninger

Sam Dodds deler kun dine personoplysninger, når dette er et lovkrav, eller i øvrigt når det er tilladt i henhold til loven. Vi kan i visse tilfælde gøre brug af en persondataassistent, som hjælper os med vores markedsføring eller for at behandle aftaler og bestillinger. Virksomheder, som hjælper os i disse tilfælde, kan være speditions- og logistikvirksomheder, bank- og kreditkortvirksomheder eller leverandører inden for marketing. I sådanne tilfælde har vi indgået en aftale om persondata-assistance, som sikrer, at der findes sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine oplysninger. Når vi deler dine oplysninger, kommer disse til at blive anvendt til samme formål, som vi oprindeligt indsamlede dem til.


7. Opbevaring og opbevaringstid

Hos Sam Dodds behandler vi oplysninger om dig som kunde for at kunne give dig den bedste service, og vi gemmer dine oplysninger så længe, som oplysningerne er nødvendige til at opfylde de formål, oplysningerne oprindeligt blev indsamlet til. Oplysningerne kan også blive gemt i den periode, som kræves af gældende lovgivning. Vi hos Sam Dodds har løbende rutiner, der sikrer, at vi ikke opbevarer unødige oplysninger om dig, og vi minimerer opbevaringstiden i så stort omfang som muligt.
Oplysninger om kunder ved køb og kundeservice-sager:

• Når det gælder din købs-, ordre- og brugerhistorik, i det omfang vi ikke har anonymiseret dine oplysninger, kommer vi til at slette en sådan historik 7 år efter transaktionsdatoen.
• Oplysninger, som omhandler en kundeservice-sag, gemmes, til den er afsluttet eller slettes efter 7 år fra købstransaktionens gennemførelse, hvis sagen er relateret til et køb.
• Når det gælder købshistorik, bliver oplysningerne anvendt til markedsføring af lignende Sam Dodds produkter og ydelser, i løbet af en opbevaringstid på 3 år. Du kan altid afmelde dig fra sådanne udsendelser fra Sam Dodds.

Oplysninger, som indsamles efter samtykke
Hvis du hverken er købskunde eller medlem af Sam Dodds kundeklub, men fx besøger Sam Dodds hjemmeside eller i andre tilfælde, hvor det er aktuelt, kommer Sam Dodds til at indhente samtykke fra dig, inden Sam Dodds begynder at registrere dine personoplysninger. De oplysninger, som indsamles fra dig med dit samtykke, gemmer Sam Dodds så længe, oplysningerne er relevante, men sletter historisk information løbende, 3 år fra det tidspunkt, hvor oplysningerne blev indsamlet. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke, og så vil oplysningerne blive slettet snarest og senest i løbet af 6 måneder.

Oplysninger vedrørende medlemmer af Sam Dodds kundeklub
Som medlem af Sam Dodds kundeklub gemmer Sam Dodds relevante og aktuelle oplysninger relateret til din medlemskonto så længe, du vælger at være medlem hos os. Hvis du ikke længere vil være medlem, vil vi slette dine oplysninger senest 6 måneder efter, vi har modtaget din meddelelse om opsigelse. Hvis du har været inaktiv (dvs. ikke har foretaget nogle registrerede køb eller logget ind på din medlemsside) i løbet af 3 år, kommer vi til at slette din medlemskonto og dermed fjerne alle personoplysninger om dig. Hvis du ikke længere vil have direkte markedsføring fra Sam Dodds, kan du altid afmelde dig fra Sam Dodds udsendelser.


8. Sikkerhed for dine personlige oplysninger

På Sam Dodds sikrer vi, at dine personoplysninger håndteres i henhold til særlige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personoplysningerne mod ulovlig eller uberettiget adgang til oplysningerne. Hos Sam Dodds håndteres kun de oplysninger, som er nødvendige, og kun af de personer, der skal bruge dem, for at kunne give den bedste service til vores kunder.

9. Dine rettigheder

Vi hos Sam Dodds vil altid være transparente med, hvordan vi behandler dine oplysninger. Hvis du vil have indsigt i behandlingen af dine personoplysninger, har du ret til at bede om adgang til dine oplysninger via et registerudtræk. Hvis vi modtager en anmodning fra dig, kan vi komme til at bede om komplementerende oplysninger for at sikre, at vi udleverer oplysningerne til den rigtige person. En anmodning om registerudtræk skal være skriftlig underskrevet af dig.


Sam Dodds vil sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis nogle af de oplysninger, du har givet Sam Dodds, ændres, fx hvis du ændrer din postadresse, dit navn eller dine betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din brugerkonto, bedes du give Sam Dodds de korrekte oplysninger ved at sende en e-mail til: [email protected].


Du kan anmode, at dine oplysninger slettes i det omfang, det overholder gældende lov, og i henhold til den indgåede aftale med dig, og vi kommer selvfølgelig til at gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning om sletning. Du har også ret til at gøre indvendinger mod vores behandling (fx hvis nogle af de indsamlede oplysninger er forkerte). I visse tilfælde kan Sam Dodds ikke imødekomme din anmodning om sletning, hvis oplysningerne er nødvendige for at opfylde gældende lov.
Dine personoplysninger må ikke behandles til direkte markedsføring eller profilering, hvis du modsætter dig en sådan behandling. Du har også ret til når som helst at tilbagekalde et afgivet samtykke og takke nej til forskellig slags markedsføring.

10. Klager og tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at vi har håndteret dine personoplysninger på en forkert måde, kan du altid henvende dig til os hos Sam Dodds. Datainspektionen har ansvaret for tilsynet i henhold til databeskyttelseslovgivningen, og den, der mener, at der foregår forkert håndtering af persondata, kan klage til Datainspektionen.

11. Ændringer i privatlivspolitikken

Sam Dodds forbeholder sig retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik når som helst, i det omfang ændringerne er nødvendige for at imødegå forstyrrelser eller for at opfylde nye juridiske eller tekniske krav.

12. Betaling og Klarna

For at vi skal kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetode, er vi nødt til at dele visse af dine personoplysninger med Klarna, som kontakt- og ordreinformation, for at Klarna skal kunne vurdere, om du kan tilbydes deres betalingsmetoder og for at skræddersy betalingsmetoden til dig. Mere information om Klarna kan du finde her. Anvendelsen af disse oplysninger reguleres i henhold til gældende databeskyttelseslov og Klarnas databeskyttelsespolitik.


13. Cookies

Sam Dodds anvender cookies og retargeting til at optimere din købsoplevelse. Læs mere her.

14. Kontakt os

Vores mål er altid at give dig enkel og korrekt information om, hvordan vi bruger dine personoplysninger. På Sam Dodds er vores kunders personlige integritet vigtig for os, og vi arbejder hele tiden på forbedringer for, at du som kunde altid skal føle dig tryg, når du giver dine oplysninger til os. Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via [email protected]

Indkøbskurv

Du har ikke føjet noget til din indkøbskurv endnu!