• Altid 30 dages åbent køb og gratis retur
  • Hurtige leveringer fra vores lager
  • Nordens bedste Liverpool-butik!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den røde pris?

Den røde prisen er et medlem pris. Er du medlem af den svenske afdeling, har du altid 10% rabat på alle regelmæssige varer.

Hvordan får jag medlemsrabatten?

Medlemsrabatten fratrækkes automatisk fra din ordre, hvis du logger ind på din konto, før du tilføjer produkter til din varukurv. Der kræves gyldigt medlemskab. Medlems rabat kan kun være tilknyttet til et konto, så hvis du har oprettet flere konti, er det vigtigt, at du er logget ind på den rigtige konto. Har du glemt dine data kan du kontakte os via linket "Glemt password" og modtage en e-mail med et nyt password.

Hvad er Sammycoins og hvordan bruger dem?

Sammycoins er mønter der kan handles med i webshoppen. 1 sammycoin = 1 dkk. De trækkes automatisk fra din ordre, hvis du er logget ind når ordren afgives.

Hvordan bruger jag et gavekort/voucher?

Hvis du har modtaget et gavekort eller en voucher, skal du logge ind på din Sam Dodds-konto og gå til "Min konto". Der finder du fanebladet "Sammycoins". Klik på det, og indtast din rabatkode. Det er vigtigt, at du er logget ind når du gør dette. Sammycoinsen fratrækkes automatisk, når du tilføjer varer i din kurv.

Hvordan ændrer jeg mine oplysninger?

Hvis du logger ind på din SamDodds konto, og går derefter går til "Min konto".

Kan jeg ændre min leveringsadresse?

Hvis du på forhånds betaler din bestilling kan du vælge leveringsadresse. Hvis du vælger at betale med Klarna / faktura så sker en kreditoplysning på dit CPR-nummer. Det CPR-nummer kontrolleres mod den registrerede adresse for at sikre, at den person virkelig er den, han udgiver sig til at være. Leverancer er altid til den registrerede adresse og kan ikke ændres.

Hvordan gør jeg ved ombytning/retunering?

Når du vil returnere eller bytte en vare, bedes du kontakte os via vores kontaktformular. Vi sender dig derefter en returetiket.

Modtager jeg en besked når min pakke ankommer till leveringsstedet?

Du får en SMS-besked når din pakke ankommer til leveringsstedet. Det er derfor vigtigt, at du indtaster den korrekte telefonnummer i deres oplysninger.

Har i nogen fysisk butik?

Nej, eneste webshop.